Ansök här
Ansök här

Fasteterapeut

Lär dig allt om fasta tillsammans med Sanna Ehdin! Efter 12 veckor är du examinerad Fasteterapeut och kan hjälpa och vägleda andra till en bättre hälsa genom fasta!

 

Boka ett upptäckarsamtal för att se om utbildningen passar dig!

Ett upptäckarsamtal med en studievägledare är helt kostnadsfritt. Det är för dig som är nyfiken och vill veta mer om utbildningen. Ett samtal där du får möjlighet att ställa dina frågor och utforska om det här är utbildningen för dig.

Vid ett upptäckarsamtal med en studievägledare får du

 • En utbildningsplan skickad till dig som tydligt beskriver innehåll, struktur och information om utbildningen
 • Personlig kontakt med en studievägledare
 • Vi ser om utbildningen passar dig
Boka tid med en studievägledare

Fördelar med fasta:

Vattenfasta är mycket kraftfullare i alla avseenden, för principen är att endast genom att ta bort alla kalorier kommer du åt människokroppens djupa, stärkande metabolism.

Visst låter det spännande och nu kan du utbilda dig till Fasteterapeut och bli expert och hjälpa andra inom ämnet! Fastans funktion är just att aktivera de gener som ger rening och förnyelse. Det medför att kroppen kan lägga majoriteten av sin energi och immunförsvarets kapacitet till att rengöra kroppen från gammalt och giftigt avfall.

 • rensar tarmen
 • rensar kroppen inklusive hjärnan
 • ökar mental skärpa
 • stimulerar självläkningen
 • hjälper kroppens celler att tömma avfall
 • är föryngrande, via aktiverar stamceller
 • förlänger livslängden
 • svälter parasiterande organismer

Referenser

Agneta, 53 år 

”Den första månaden körde jag Sannas VASS-metod en gång i veckan. Det var enkelt att följa och jag led inte särskilt mycket av att inte äta. Men jag kan säga att fettkaffet och limevattnet smakade gott. Jag märkte snabbt att min hud blev mer len. Eksemet på armbågarna försvann. Kanske var det mest värdefullt för mig att min sömn förbättrades. Jag blir riktigt trött vid 22–23-tiden, somnar snabbt och sover hela natten. Vaknar utvilad. Det har inte hänt på 25 år".  

Veronica, 55 år

Fasta fick mig att förstå fördelarna med autofagi, lågt insulin, stamceller och starkare immunförsvar med mera – ja, massor av hälsovinster! Första veckan fastade jag fyra dagar och första dagen var en tuff omställning, men sen gick det av bara farten. Det var lättare att jobba och jag lagade även middag hemma till de andra utan problem. Gjorde inga långa springturer men ett HIIT-pass på eftermiddagen när tillväxthormonerna femdubblats, för det ger bra effekt på musklerna. Nätterna var dock lite oroliga, sov lätt och kunde liksom känna hur kroppen ’åt’ av mig, att jag smalnade av."

Sofi, 35 år 

”Jag använder saltvattenflushen regelbundet sedan drygt ett år tillbaka. Min mage mår mycket bättre nu! Jag har haft stora problem med magen; extremt med illaluktande gaser, ständigt ont i magen, uppsvälld och så vidare."

Boka tid med en studievägledare