69 000,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

Advanced Skin Therapist

Är du hudterapeut och vill lära dig ett nytt koncept som gör att du får ännu bättre resultat på dina behandlingar och dessutom kunna arbeta digitalt med din nya kunskap?  

Vidareutbilda dig till Advanced Skin Therapist! 

Utbilda dig till Advanced Skin Therapist, samtidigt som du jobbar med din egen hälsa och hela dig under utbildningens väg. Utbildningen drivs av Holistic Health Academy och grundaren är Johanna Bjurström (Johanna är Aukt. hudterpaeut och är medlem i SHR) och skolan är ansluten till Skandinaviska Förbundet för Komplementärmedicin. 

Du lär dig stötta kroppen inifrån med rätt näring och på så sätt hjälpa huden till bättre förutsättningar. Du får bättre resultat och därmed nöjdare kunder!

 • Färdigutbildad på 7 månader
 • Helt digital och distansanpassad
 • Du kan påbörja utbildningen när du vill
 • All kurslitteratur ingår

I utbildningen till Advanced Skin Therapist får du lära dig:

 • Grundlig anatomi
 • Kroppens samband och dess påverkan på huden
 • Johannas 10 nycklar till skönhet och hälsa
 • Genomgående näringslära
 • Tung- och ansiktsdiagnostik
 • Livsstilsanalyser och tydning blodprover
 • Hur man lyckas med sitt företagande

Vad vinner du på att studera till Advanced Skin Therapist?
Du får bättre resultat och därmed nöjdare kunder.
Du når ut till fler, då du även kan arbeta digitalt med din nya kunskap. 
Du kan ta mer betalt för dina behandlingar och får en ökad lönsamhet.
Du ligger i framkant inom branschen och jobbar med framtidens hudvård.
Du kan erbjuda flera olika lösningar för din kund.
Du umgås med likasinnade och du har support även efter utbildningen.
Du kommer att förbättra din egna hälsa.
Du kommer få nya kunder till din salong då efterfrågan ökar inom näring, hud och hälsa.
Du får kunskapen hur du når ut och marknadsför dig och din salong på bästa sätt.
Du får en full support även efter avslutad utbildning i Facebookgruppen, så du lätt kommer i gång med din nya kunskap!

Vad ingår i utbildningen?
Utbildningen är helt digital och pågår under 7 månader och du kör i din egen takt och kan börja när du vill. Utbildningen innehåller all kunskap och vägledning du behöver för att bli klar Advanced Skin Therapist. Du får en djupare kunskap om hur kroppen fungerar och sambandet mellan huden och dina inre organ. Genom att lära dig behandla grundorsaken. Du studerar bl.a. kost och näring och hur du kan hjälpa dina kunder till en bättre hud och hälsa.

Varje vecka har vi 2 tillfällen med Q & A, där du kan ställa dina frågor utifrån där du är just nu direkt till Johanna eller andra i Holistic Health Academy teamet. Du har även support i Facebookgruppen och du får umgås med likasinnade. Både under och efter att du är klar med din utbildning! Utbildningen består både av praktiska och teoretiskta delar.

Du blir medlem i en Facebookgrupp tillsammans med andra som går utbildningen. Där kan du ställa frågor och få stöd både under och efter utbildningen.

Du får materialet som ljudfil, film och text och du väljer själv vilket som passar dig bäst. Du jobbar även med din egen hälsa under hela utbildningen och du har din personliga terapeut knuten till dig, som vägleder och som du har 4 tillfällen en till en möten med.

Utbildningen är helt digital och du kan studera där du befinner dig, vilket också innebär att du även lär dig hur du gör analyser på distans och över nätet, vilket idag är framtiden!

Examen tar du när du är redo och anmäler dig till den närmaste tiden som finns angiven i schemat.

Efter examen får du titeln Advanced Skin Therapist och ett diplom. Du har nu alla förutsättningar att komma i gång att jobba med ditt nya yrke. Du kan även Certifiera dig via förbundet efter avslutad utbildning.

Välkommen till ett fantastiskt nätverk och andra likasinnade hälsomedvetna!

Du lär dig att stötta kroppens inre organ som ofta är påverkade vid olika hudtillstånd, som exempelvis vid:
Vid akne, rosacea, pigment, eksem, atopiskt eksem, fet och oren hud, torr hud, hudföryngring/anti-age, känslig hud, psoriasis, fibrom, ärrvävnad, nässelutslag, ytliga blodkärl, comedoner, påsar under ögonen, mörka ringar under ögonen, celluliter, ödem, viktnedgång, hormonella problem, vårtor, svaga naglar, rodnad och mycket mer! Du får djupare kunskaper hur kroppen fungerar och en bredare insikt när det är dags att skicka vidare till läkare vid olika hudsjukdomar.

Du studerar:

Anatomi och fysiologi
Under hela utbildningen studerar du hur kroppen fungerar, dess olika organ och hur de samspelar med varandra. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv, där både fysisk och psykisk balans är viktig och hur det påverkar dig och din hud.

Bygg din grund och skapa ditt drömliv
Du få mer energi och bättre insikt i dig själv! Under utbildningen studerar du dina självsabotörer, rädslor och du får lära dig att bygga en bra grund att stå på. Då den mentala hälsan är oerhört viktigt och speglar mycket hur huden mår. Du får också lära dig mer om relationer, både till dig själv och andra och du får även nycklarna till att skapa ditt drömliv. 

Johannas 10 nycklar
Du studerar de 10 nycklarna. Du utgår från hälsoskalan och med hjälp av nycklarna ”klättrar” du upp för skalan och får en bättre livskraft och balans. På ett lätt och inspirerande sätt kommer du att växa, få mer energi och få nya insikter. Ett verktyg du använder dig av i din behandling för att hjälpa din kund att sätta mål och vidare uppföljning.

Näringslära
Du studerar näringslära. Makro- och mikronäring. Så som vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater m.m. Du lär dig att se symptom på olika typer av näringsbrister och vilken kost som är bra för att förebygga och underlätta för kroppen och hudens arbete. Du studerar kosttillskott och andra näringsämnen. Du får även lära dig näringstrappan och hur du skall vägleda andra människor till en bättre kost.

Behandlingsmetoder
Du lär dig ett färdigt koncept för hur du går tillväga för hur, när och vilka näringsämnen du sätter in vid olika inre orsaker. Exempelvis lär du dig att utföra en så kallad Advanced Skin Treatment - behandling inifrån som stärker huden. Den kan utföras på olika sätt beroende på symptombilden hos din kund (kontraindikationer och hudsjukdomar rekommenderas att skickas vidare till läkare precis som vanligt och det är viktigt att de etiska reglerna följs).
Du använder de produkter som du redan har på din klinik i kombination med din nya inre kunskap.

Analysmetoder
Du lär dig analysera och göra en ansikts- och tungdiagnostik (här ser du organsvagheter inuti kroppen) och utifrån det välja rätt behandling som stöttar kroppen och huden till bättre förutsättningar. Du lär dig att ge rätt rekommendationer (både på salongen och för hemmabruk) och behandlingsalternativ beroende på vad analysen visar. Dessutom lär du dig hur du kan arbeta digitalt med din nya kunskap. 

Praktik
Du övar praktiskt på dig själv och i din salong.

Ökad lönsamhet
Du lär dig mer om marknadsföring och hur du får fler kunder till dinsalong och på så sätt ökar din lönsamhet med hjälp av dina nya kunskaper och din uppgraderade yrkestitel. Du lär dig hur du får mer trogna och nöjdare kunder. 

Examen
Examen består av ett praktiskt prov och ett teoretiskt prov. När du är godkänd blir du Advanced Skin Therapist och får ett diplom. Du ingår även i ett härligt gäng med likasinnade och har fortsatt support även efter utbildningen!

Vidareutbildningar ordnas och support finns i efter avslutat utbildning i Holistiska hälsoteamet.

Vanliga frågor:

Hur lång är utbildningen?
Utbildningen pågår under 7 månader, men du kan börja när du vill och göra examen ner du känner dig redo.
Utbildningen är anpassad så du kan arbeta i din salong och studera samtidigt.

Kan jag dela upp betalningen?
Ja, du kan delbetala utbildningen. Maila till [email protected] så berättar vi mer. 

Behöver jag ha några förkunskaper?
Det är ett krav att du är diplomerad Hudterapeut.

Hur ser efterfrågan ut efter utbildningen?
Idag är efterfrågan på dessa behandlingar stor. Då kunden söker efter en helhetslösning (obalanser inuti kroppen skapar obalanser på huden). Genom utbildningen har du helt nya möjligheter att få ännu skonsammare och effektiva resultat på dina behandlingar. Dessutom kan du öka upp din omsättning genom att du kan erbjuda fler och arbeta även digital med din nya kunskap. 

"Jag har inte tackat dig nog för en bra utbildning. Jag har fått en ordentlig ögonöppnare och så väl mina kunder. Responsen är verkligen helt magisk” - Caroline Johansson, Advanced Skin Therapist

"Jag har växt mer som människa på denna korta tiden än vad jag hade gjort på alla mina 26 år, så tack för sparken i rumpan ;)" - Nicolina Eriksson, Advanced Skin Therapist 

Health & happiness
Johanna med Holistic Health Academy teamet! 

Vad andra elever har tyckt:

Tack, Johannas hjälp och utbildning var precis den sparken jag behövde för att komma igång. Det är första gången i mitt liv som jag inte känner att jag följer en diet (som jag har provat en massa gånger!) utan att jag verkligen har bytt livsstil, att det är naturligt att äta som jag nu gör och att jag kan fortsätta med det resten av livet utan problem! Jag kommer säkert att äta godis någon gång i livet igen, men jag har ett helt nytt synsätt på det nu och jag kommer aldrig att gå tillbaka till de mängderna som jag åt innan och det känns helt fantastiskt!

Sara Engström, Hudterapeut på Hälsa och Harmoni, Kalmar

Jag är tacksam att jag utbildande mig vidare! Jag kan nu hjälpa mina kunder på bästa sett genom att både ta hand om insidan och utsidan. Jag kan varmt rekommendera utbildningen! Den har gett mig de rätta verktygen. Johanna är fantastisk!

Petra Nilsson, Hudterapeut på Hudplus i Hässleholm

Utbildningen är proffsigt upplagd och väl genomtänkt. Jag känner mig lyckligt lottad som har kommit i kontakt med Johanna och att hon kan ge mig den kunskap och trygghet som krävs för att inspirera och coacha andra till att leva ett hälsosammare liv

Maria Sörbu, Hudterapeut, Mora