4 995,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
Gx1xu05tqespttqcxtfp file

Beauty Mastery Program

Få din drömhud! 

Har du som många andra provat det mesta för din hud, men inte lyckats hitta lösningen? Det kan bero på att man symptombehandlar och inte arbetar med grundorsaken till själva problemet. 

Huden är ditt största utsöndringsorgan och när kroppen inte orkar att ta hand om allt så får huden ta det. Det visar sig som olika symptom som exempelvis akne, eksem, pigmenteringar, för tidigt åldrad hur m.m. Det är kroppens sätt att tala om för dig att den behöver hjälp, men vi har inte lärt oss att tyda språket. Det första du behöver göra är att återställa den obalans som finns inuti kroppen samt att använda bra och effektiva hudvårdsprodukter på utsidan. Genom detta prgrammet får du alla verktyg och den kunskap du behöver för att få en finare hud.

Johanna Bjurström som har tagit fram Beauty Mastery Program har arbetat med skönhet och hälsa i över 20 år. Hon blev utsedd 2018 att vara en av de tio främsta inom naturlig skönhet i Skandnivanven. Johanna har hjälpt människor till en bättre hud med hennes beprövade metod i många år och vidareutbildar idag hudterapeuter att arbeta inifrån och ut för att uppnå bästa resultat. 

Programmet pågår under 7 veckor och transformerar dig till en bättre hudhälsa! Du får alla verktyg och support du behöver till en finare, hud steg för steg.

Programmet är det snabbaste sättet att få resultat. Du kommer varje vecka få uppgifter vad du behöver göra samt stegvis få de lösningar du behöver, både fysiskt som den mentala hälsan, och hur du sköter huden på bästa sätt även från utsidan. Allt hör ihop!

Du får lära dig mer om din kropp och hud och vad just du behöver för att få en hållbar hudhälsa! 

Du får vara med i Facebookgruppen - Beauty Mastery Program. Där kommer det hållas Q & A möten varje vecka. Här kan du ställa frågor till Johanna och de andra i teamet och tillsammans med andra tar du lätta steg framåt. Du har en coach i din ficka! 

Beauty Mastery program passar dig som vill ha resultat!

Du kan börja när du vill och köra i den takt du vill. 

Detta får du när du går Beauty Mastery Program:
* Du lär dig hur huden fungerar inifrån och ut
* Du lär dig tyda hudens språk
* Du får övningar som ger resultat
* Du får mer energi och livskraft
* Hur du sköter huden från utsidan
* Vilka hudvårdsprodukter som är bra
* Du får stöd och support i Facebookgruppen 
* Q & A möten med Johanna och teamet varje vecka
* En community med likasinnade för pepp och kunskap
* Du kan när som helst börja och du kör i din takt och har livslångt medlemskap i Facebookgruppen. 

Vad har du att förlora och vad skulle det kosta dig om du inte har en bra hälsa och hälsa?

Välkommen i gänget och vi ser fram emot att ha dig med! 

Varma hälsningar 
Johanna Bjurström med Holistic Health Academy gänget!