4 995,00 SEK

Delsumma: 4 995,00 SEK
Sales Tax:
Att betala nu: 4 995,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du? Logga in

Logga in
Mhblj64pqxms6fpkqluy file

Beauty Mastery Program

Få din drömhud! 

Har du som många andra provat det mesta för din hud, men inte lyckats hitta lösningen? Det kan bero på att man symptombehandlar och inte arbetar med grundorsaken till själva problemet. 

Huden är ditt största utsöndringsorgan och när kroppen inte orkar att ta hand om allt så får huden ta det. Det visar sig som olika symptom som exempelvis akne, eksem, pigmenteringar, för tidigt åldrad hur m.m. Det är kroppens sätt att tala om för dig att den behöver hjälp, men vi har inte lärt oss att tyda språket. Det första du behöver göra är att återställa den obalans som finns inuti kroppen samt att använda bra och effektiva hudvårdsprodukter på utsidan. Genom detta prgrammet får du alla verktyg och den kunskap du behöver för att få en finare hud.

Johanna Bjurström som har tagit fram Beauty Mastery Program har arbetat med skönhet och hälsa i över 20 år. Hon blev utsedd 2018 att vara en av de tio främsta inom naturlig skönhet i Skandnivanven. Johanna har hjälpt människor till en bättre hud med hennes beprövade metod i många år och vidareutbildar idag hudterapeuter att arbeta inifrån och ut för att uppnå bästa resultat. 

Programmet pågår under 6 veckor och transformerar dig till en bättre hudhälsa! Du får alla verktyg och support du behöver till en finare, hud steg för steg.

Programmet är det snabbaste sättet att få resultat. Du kommer varje vecka få uppgifter vad du behöver göra samt stegvis få de lösningar du behöver, både fysiskt som den mentala hälsan, allt hör ihop och detta kan visa sig som olika hudproblem. Du får lära dig mer om din kropp och hud och vad just du behöver för att få en hållbar hudhälsa! 

Under programmet och även efter du är klar får du vara med i Facebookgruppen Beauty Mastery Program. Där kommer det hållas A&Q möten varje vecka, där du kan ställa frågor till Johanna och de andra i teamet och tillsammans med andra tar du lättare steg framåt. 

Tillsammans med andra likasinnade, med support och med mig kommer du ta dig till nya höjder och må bra och känna dig snygg från insidan och ut!

Beauty Mastery program passar dig som vill ha resultat!

Du kan börja när du vill och köra i den takt du vill. 

Du har en prisgranti och om du mot förmodan inte skulle få resultat, så får du pengarna tillbaks (med förutsättning att du har gjort allt som programmet säger).

Du får bland annat:
* Verktygen och kunskapen du behöver för att få en fin hud. 
* Stöd och support i Facebookgruppen.
* A&Q calls varje vecka.
* En community med likasinnade för pepp och kunskap. 
* Du kan när som helst börja och du kör i din takt.  
* Prisgaranti och pengarna tillbaks om du mot förmodan inte skulle få resultat. 

Vad har du att förlora och vad skulle det kosta dig om du inte gjorde något med ditt hudproblem idag? 

Välkommen i gänget och vi ser fram emot att ha dig med! 

Varma hälsningar 
Johanna Bjurström med Holistic Health Academy gänget!