Ansök här
Ansök här

Hälso- och Livsstilsterapeut™

Utbildningen som ger dig en bättre hälsa, kunskap, samt verktyg för att kunna hjälpa andra till en hållbar skönhet och hälsa ur ett holistiskt synsätt

 

Boka ett upptäckarsamtal för att se om utbildningen passar dig!

Ett upptäckarsamtal med en studievägledare är för dig som är nyfiken och vill veta mer om utbildningen. Ett samtal där du får möjlighet att ställa dina frågor och utforska om det här är utbildningen för dig.

Vid ett upptäckarsamtal med en studievägledare får du:

  • En utbildningsplan skickad till dig som tydligt beskriver innehåll, struktur och information om utbildningen
  • Personlig kontakt med en en studievägledare 
  • Vi ser om utbildningen passar dig
Boka tid med en studievägledare

Hälso- och Livsstilsterapeuter berättar

 
 
 

Se mer från tidigare elever

Placeholder Image

Rebecka Wetterlöf

”Jag är så tacksam att jag fått möjligheten att gå utbildningen! Bara på två tillfällen har jag lärt mig otroligt mycket och jag kan vara med och diskutera hälsa
på ett helt annat sätt!”

Placeholder Image

Helena Swane

”Jag kan verkligen rekommendera Johannas utbildning till alla! Oavsett om du vill lära dig mer för egen del eller om du vill börja/redan jobbar inom kost och hälsa. Johanna är en fantastisk person och jag är så glad över att få ta del av alla hennes kunskaper! Hon lär ut på ett inspirerande sätt och gör så att komplex information blir lätt att ta till sig och förstå. Den här utbildningen ger mig de verktyg som jag saknat och kommer vara en stor hjälp för mig på min väg framåt!"

Placeholder Image

Maria Sörbu

”Utbildningen är proffsigt upplagd och väl genomtänkt. Jag känner mig lyckligt lottad som kommit i kontakt med Johanna. Tack vare henne har jag nu den kunskap och trygghet som krävs för att inspirera och coacha andra till att leva ett hälsosammare liv.”

Boka tid med en studievägledare