Ansök här
Ansök här

Advanced Skin Therapist

Utbildningen för dig som är hudterapeut och vill lära dig ett nytt koncept som gör att du får bättre resultat på dina behandlingar och ökad lönsamhet. 

Placeholder Image

Boka ett upptäckarsamtal för att se om utbildningen passar dig!

Ett upptäckarsamtal med en studievägledare är för dig som är nyfiken och vill veta mer om utbildningen. Ett samtal där du får möjlighet att ställa dina frågor och utforska om det här är utbildningen för dig.

Vid ett upptäckarsamtal med en studievägledare får du:

  • En utbildningsplan skickad till dig som tydligt beskriver innehåll, struktur och information om utbildningen
  • Personlig kontakt med en studievägledare 
  • Vi ser om utbildningen passar dig

Vi ser fram emot att prata med dig!

 

Behöver jag ha några förkunskaper för att gå denna utbildningen?
Det är ett krav att du är Hudterapeut.

Boka tid med en studievägledare

Nöjda Kunder

Nina Rosenkvist, Advanced Skin Therapist

Nina Rosenkvist, Advanced Skin Therapist

”Jag kan varmt rekommendera Johannas utbildning till Advanced Skin Therapist. Hon har lagt ner mycket jobb på materialet som är både lättläst pedagogiskt upplagt. Johanna är en fantastisk person som sitter inne med stor kunskap. Hon lär ut på ett inspirerande sätt och gör så att komplex information blir lätt att ta till sig och förstå. Jag har jobbat som terapeut i snart 30 år, som hudterapeut, homeopat, massageterapeut och med kunskap i näringslära och 60 poäng i basmedicin så tänker jag att detta är det enda hållbara sättet för en hudterapeut att jobba på. Man blir aldrig fullärd, det finns alltid plats att lära sig lite till. Utbildningen till Advanced Sin Therapist kommer att ge dig den verktygslåda du behöver för att gör skillnad på riktigt!”

Boka tid med en studievägledare
Caroline Johansson, Advanced Skin Therapist

Caroline Johansson, Advanced Skin Therapist

Jag har inte tackat dig nog Johanna för en bra utbildning. Jag har fått en ordentlig ögonöppnare och så väl mina kunder. Responsen är verkligen helt magisk”

Sara Engström, Advanced Skin Therapist

Sara Engström, Advanced Skin Therapist

“Tack, Johannas hjälp och utbildning var precis den sparken jag behövde för att komma igång. Det är första gången i mitt liv som jag inte känner att jag följer en diet (som jag har provat en massa gånger!) utan att jag verkligen har bytt livsstil, att det är naturligt att äta som jag nu gör och att jag kan fortsätta med det resten av livet utan problem! Jag kommer säkert att äta godis någon gång i livet igen, men jag har ett helt nytt synsätt på det nu och jag kommer aldrig att gå tillbaka till de mängderna som jag åt innan och det känns helt fantastiskt!”

Nicolina Eriksson, Advanced Skin Therapist

Nicolina Eriksson, Advanced Skin Therapist

”Jag har växt mer som människa på denna korta tiden än vad jag hade gjort på alla mina 26 år, så tack för sparken i rumpan ;)”

Emma Thorstenson, Advanced Skin Therapist

Emma Thorstenson, Advanced Skin Therapist

“Om du arbetar som hudterapeut är utbildningen till Advanced Skin Therapist ett måste! Kunskapen om hur kroppen fungerar och hur inre obalanser,  näringsbrister, stress osv visar sig på huden är viktig information i arbetet med att hjälpa kunden med sin hudhälsa! Att du dessutom, om du vill, jobbar du med din egen hälsa under och efter utbildningen är ju bara ett jätteplus!”