Advanced Skin Therapist™

Utbildningen för dig som är hudterapeut och vill lära dig ett nytt koncept som gör att du får bättre resultat på dina behandlingar och dessutom kunna arbeta digitalt med din nya kunskap.

 
BOKA UPPTÄCKARSAMTAL

Boka upptäckarsamtal för att se om utbildningen passar dig!

Det är helt kostnadsfritt och du får svar på alla dina frågor och vi får veta mer om dina drömmar och planer för att hjälpa dig avgöra om utbildningen passar dig.

Behöver jag ha några förkunskaper?
Det är ett krav att du är Hudterapeut.

Boka upptäckarsamtal i kalendern nedan med Johanna eller någon av coacherna på Holistic Health Academy.

Vi ser fram emot att få prata med dig!

BOKA UPPTÄCKARSAMTAL

Se Advanced Skin Therapist recensioner

 
 
BOKA UPPTÄCKARSAMTAL

Recensioner från hudterapeuter

 
Nina Rosenkvist, Advanced Skin Therapist

Nina Rosenkvist, Advanced Skin Therapist

”Jag kan varmt rekommendera Johannas utbildning till Advanced Skin Therapist. Hon har lagt ner mycket jobb på materialet som är både lättläst pedagogiskt upplagt. Johanna är en fantastisk person som sitter inne med stor kunskap. Hon lär ut på ett inspirerande sätt och gör så att komplex information blir lätt att ta till sig och förstå. Jag har jobbat som terapeut i snart 30 år, som hudterapeut, homeopat, massageterapeut och med kunskap i näringslära och 60 poäng i basmedicin så tänker jag att detta är det enda hållbara sättet för en hudterapeut att jobba på. Man blir aldrig fullärd, det finns alltid plats att lära sig lite till. Utbildningen till Advanced Sin Therapist kommer att ge dig den verktygslåda du behöver för att gör skillnad på riktigt!”

BOKA UPPTÄCKARSAMTAL
Caroline Johansson, Advanced Skin Therapist

Caroline Johansson, Advanced Skin Therapist

Jag har inte tackat dig nog för en bra utbildning. Jag har fått en ordentlig ögonöppnare och så väl mina kunder. Responsen är verkligen helt magisk”

Sara Engström, Advanced Skin Therapist

Sara Engström, Advanced Skin Therapist

“Tack, Johannas hjälp och utbildning var precis den sparken jag behövde för att komma igång. Det är första gången i mitt liv som jag inte känner att jag följer en diet (som jag har provat en massa gånger!) utan att jag verkligen har bytt livsstil, att det är naturligt att äta som jag nu gör och att jag kan fortsätta med det resten av livet utan problem! Jag kommer säkert att äta godis någon gång i livet igen, men jag har ett helt nytt synsätt på det nu och jag kommer aldrig att gå tillbaka till de mängderna som jag åt innan och det känns helt fantastiskt!”

Petra Nilsson, Advanced Skin Therapist

Petra Nilsson, Advanced Skin Therapist

”Jag är tacksam att jag utbildande mig vidare! Jag kan nu hjälpa mina kunder på bästa sett genom att både ta hand om insidan och utsidan. Jag kan varmt rekommendera utbildningen! Den har gett mig de rätta verktygen. Johanna är fantastisk!”

BOKA UPPTÄCKARSAMTAL
Emma Hildesson, Advanced Skin Therapist

Emma Hildesson, Advanced Skin Therapist

“Utbildningen Advanced Skin Therapist har både förändrat min egen livsstil till det bättre och även för mina kunder. Nu äntligen har jag ALLA verktyg jag behöver för att hjälpa mina kunder till en bättre hudhälsa och ett hälsosammare liv! Väldigt nöjd med utbildningen och Johanna är inte bara en fantastisk människa utan ett levande uppslagsverk.

Nicolina Eriksson, Advanced Skin Therapist

Nicolina Eriksson, Advanced Skin Therapist

”Jag har växt mer som människa på denna korta tiden än vad jag hade gjort på alla mina 26 år, så tack för sparken i rumpan ;)”

Emma Thorstenson, Advanced Skin Therapist

Emma Thorstenson, Advanced Skin Therapist

“Om du arbetar som hudterapeut är utbildningen till Advanced Skin Therapist ett måste! Kunskapen om hur kroppen fungerar och hur inre obalanser,  näringsbrister, stress osv visar sig på huden är viktig information i arbetet med att hjälpa kunden med sin hudhälsa! Att du dessutom, om du vill, jobbar du med din egen hälsa under och efter utbildningen är ju bara ett jätteplus!”

BOKA UPPTÄCKARSAMTAL